Hier is het inschrijfformulier te vinden van het NK hooien en Boerendriekamp

verder is hier ook het formulier te vinden voor de camping "de Botte Gavel"

 

De documenten kun je invullen door, met de rechtermuis knop erop te klikken > afbeelding opslaan als > opslaan > printen op volledige pagina > invullen en sturen naar Piet van Zwolgen

2017 inschrijfformulieren NK hooien boerendriekamp

2017 inschrijfformulieren Camping

 

Huisregels

Het NK Hooien is een sportieve competitie die draait om het  oogsten van hooi met een knipoog naar vroeger toen dit karwei nog met veel zware handenarbeid gepaard ging. Zowel toen als nu geldt dat vele handen licht werk maken.

De Boerendriekamp is een sportieve competitie met een knipoog naar vroeger, toen het boerenwerk veelal door menskracht en paardenkrachten werd verricht. We vinden het leuk om steeds weer nieuwe wedstrijdelementen te bedenken waarin menskracht het moet opnemen tegen allerlei vormen van mechanische kracht waar het in de moderne landbouw steeds meer om draait.

-          Een NK hooiteam bestaat uit 3 teamleden

-          Een boerendriekamp team bestaat uit 6 teamleden

-          De team captain en de fanclub zijn geen wedstrijd spelende leden

-          Er is een limiet aan aantal inschrijven, de organisatie bepaald wanneer de inschrijving vol zit. De volgorde van inschrijven is daarbij leidend, zorg voor een snelle inschrijving voor zekere deelname aan de wedstrijd en staanplaats op de camping.

-          het team meld zich zondag 13 augustus om 10.30 uur bij de wedstrijdleiding, bij het centrale punt van het hooiveld, daarbij kan het inschrijfgeld voldaan worden.

-          Als het team zaterdag 12 augustus aanwezig is kan dan ook het inschrijfgeld ingediend worden bij de wedstrijdleiding.

-          De kosten van het gebruik van de camping dienen op voor zaterdag 5 augustus 2017 overgemaakt zijn, naar het bovenstaande rekeningnummer, zodat je verzekerd bent van een campingplaats

-          Op zaterdag 12 augustus tijdens de feestavond zal er een spel zijn waarbij bonus punten te halen zijn

-          De uitleg zal gegeven worden voor de aanvang van de wedstrijden door de wedstrijdleiding bij het centrale punt van het hooiveld

-          Aanwijzingen van de wedstrijdleiding dienen direct te worden opgevolgd

-          Er mag uitsluitend gespeeld worden met het door de organisatie beschikbaar gestelde materiaal

-          Deelname geschiedt geheel voor eigen risico, De organisatie is niet aansprakelijk te stellen voor letsel of materiële schade, ontstaan tijdens de wedstrijd.

-          Van verlies of diefstal van eigendommen kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Camping

-          Bij het gebruik maken van de camping dienen de huisregels van Riverside Outdoor nageleefd te worden. 

 

­